Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Emulsifier")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 4205

  • Page / 169
Export

Selection :

  • and

Eine verbesserte Methode zur Bestimmung der maximalen Emulgierkapazität von Proteinlösungen = An improved method for determining the maximum value of emulsifying capacity of protein solutionsKONRAD, G; LIESKE, B.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1992, Vol 195, Num 4, pp 320-325, issn 0044-3026Article

A New PEG-Free Solubilizer with Additional Emulsifying PropertiesOHRMANN, R; CLAUS, J; ISSLEIB, M et al.SÖFW-Journal. 2012, Vol 138, Num 10, issn 0942-7694, 30-40 [8 p.]Article

Influence of Emulsifiers on Acrylate Latex BlendsQING YE; ZHAI, Liang-Fang; FAN, Nian-Nian et al.Journal of dispersion science and technology. 2013, Vol 34, Num 4-6, pp 859-869, issn 0193-2691, 11 p.Article

Solubilidad de emulsionantes alimentarios lipofilos en medios acuosos. I. Sistemas formados por agua, etanol y tensioactivos derivados de sorbitano = Solubilité, en milieux aqueux, d'émulsifiants alimentaires lipophiles. I. Systèmes formés pour l'eau, l'éthanol et les tensioactifs dérivés du sorbitane = Solubility of lipophilic food emulsifiers in aqueous media. I. Systems formed by water, ethanol and surfactants derived from sorbitanRIEGO MARTIN, M. B; GOMEZ HERRERA, C.Grasas y aceites (Sevilla). 1987, Vol 38, Num 5, pp 313-317, issn 0017-3495Article

Emulsifying properties of globinMIYAGUCHI, Y; YUKI, S; NAKAMURA, T et al.Nippon Shokuhin Kogyo Gakkai-Shi. 1992, Vol 39, Num 4, pp 363-368, issn 0029-0394Article

Cinnamoyl Pluronic F127 as a Stimuli-Sensitive AmphiphileJU HYUP LEE; KIM, Jin-Chul.Journal of dispersion science and technology. 2014, Vol 35, Num 10-12, pp 1801-1808, issn 0193-2691, 8 p.Article

Determination of rosin ester gum emulsifiers in fruit juices by gas chromatography = Dosage, par chromatographie gazeuse, des émulsifiants à base de colophane dans les jus de fruitsTONOGAI, Y; ANDO, T; TSUMURA, A et al.Journal of food protection. 1987, Vol 50, Num 6, pp 464-467, issn 0362-028XArticle

L'émulsifiant FULS en technologie du chocolatKOCHETKOVA, A. A; BASKAEVA, A. B; FISHLEVICH, E. J et al.Maslo-žirovaâ promyšlennost'. 1987, Num 5, pp 17-18, issn 0025-4649Article

Zwischenfälle nach Behandlungen mit Uro-Stilloson® sine = Incidents après traitements par Uro-Stilloson® sine = Adverse effects of Uro-Stilloson®Urologe. Ausgabe B. 1984, Vol 24, Num 1, issn 0042-1111Article

Distribution of phase transfer biocatalyst at the oil/water interface by membrane emulsifier and evaluation of enantiocatalytic performanceGIORNO, Lidietta; PIACENTINI, Emma; MAZZEI, Rosalinda et al.Desalination (Amsterdam). 2006, Vol 199, Num 1-3, pp 182-184, issn 0011-9164, 3 p.Conference Paper

The application of molecular distillation to obtain high concentration of monoglycerides = Application de la distillation moléculaire à la préparation de monoglycérides concentrésSZELAG, H; ZWIERZYKOWSKI, W.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1983, Vol 85, Num 11, pp 443-446, issn 0015-038XArticle

THE USE OF EMULSIFIERS TO MODIFY THE TEXTURE OF PROCESSED FOODS = UTILISATION DES EMULSIFIANTS POUR MODIFIER LA TEXTURE DES ALIMENTS TRANSFORMESFLACK EA.1983; FOOD (LONDON. 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 8; PP. 32-37; 4 P.; BIBL. 5 REF.; 8 FIG.Article

The function of α-crystalline emulsifiers on expanding foam surfacesRICHARDSON, Gisela; BERGENSTAHL, Bjöm; LANGTON, Maud et al.Food hydrocolloids. 2004, Vol 18, Num 4, pp 655-663, issn 0268-005X, 9 p.Article

Process cheese principles = Les principes du fromage fonduSHIMP, L. A.Food technology (Chicago). 1985, Vol 39, Num 5, pp 63-70, issn 0015-6639, 5 p.Article

Indispensables émulsifiantsPETITDIDIER, Catherine.Arômes ingrédients additifs. 2003, Num 49, pp 33-59, issn 1260-9978, 24 p.Article

Questions de forme des appareils dans le procédé de fabrication de l'émulsifiant ES-2DANILENKO, V. V; SHKARAPYTA, L. N; SKYAR, V. T et al.Neftepererabotka i neftehimiâ. 1986, Num 30, pp 52-55, issn 0548-1406Article

TecGARD metalworking emulsifiers : Meeting changes in a dynamic marketREYES-GAVILAN, J.Tribology & lubrication technology. 2005, Vol 61, Num 11, pp 34-36, issn 1545-858X, 3 p.Conference Paper

Emulsifiers : the interfacial key to emulsion stability = Les émulsifiants : la clef au niveau de l'interface, de la stabilité des émulsionsADZIEZAK, J. D.Food technology (Chicago). 1988, Vol 42, Num 10, pp 172-186, issn 0015-6639, 13 p.Article

ANWENDUNG DER BULGARISCHEN TALLSTERINE IN DER KOSMETIK: UNTERSUCHUNG DES EMULGIERVERMOEGENS DER TALLSTERINE IN MISCHUNGEN MIT ANDEREN EMULGATOREN = UTILISATION DE STEROLS DE TALL OIL BULGARE DANS LES COSMETIQUES. ETUDE DU POUVOIR EMULSIFIANT DES STEROLS DE TALL OIL EN MELANGE AVEC D'AUTRES EMULSIFIANTSANGELAKOVA M; JOAKIMOV S; DRAGANOWA L et al.1982; PARFUEM. KOSMET.; ISSN 0031-1952; DEU; DA. 1982; VOL. 63; NO 4; PP. 177-181; 4 P.; ABS. ENG/FRE/SPA; BIBL. 13 REF.Article

Quimica-fisica interfacial de emulsificantes alimentarios. Part I. Solubilidad e interaccion con medios acuosos = Caractéristiques physicochimiques interfaciales des émulsifiants alimentaires. 1ère partie. Solubilité et interaction avec les milieux aqueux = Interfacial physical chemistry of food-grade emulsifiers. Part I. Solubility and interaction with aqueous mediaRIEGO MARTIN, M. B; GOMEZ HERRERA, C.Grasas y aceites (Sevilla). 1988, Vol 39, Num 1, pp 44-51, issn 0017-3495Article

Emulsifiers used in margarine, low calorie spread, shortening, bakery compound and filling = Emulsifiants utilisés dans la margarine, les beurres allégés, les shortenings, les produits pour boulangerie et les garnissagesMADSEN, J.Fett (Weinheim). 1987, Vol 89, Num 4, pp 165-172, issn 0931-5985Conference Paper

EEC PRODUCTION AND USAGE OF EMULSIFIERS = PRODUCTION, DANS LA CEE, ET UTILISATION DES EMULSIFIANTSWALKER NA.1983; FOOD (LONDON. 1979); ISSN 0143-8441; GBR; DA. 1983; VOL. 5; NO 8; PP. 38-39; 2 PHOTO./3 TABL.Article

Effect of salt on stability of casein stabilised butter oil-in-water emulsions = Effet du sel sur la stabilité d'émulsions huile de beurre-eau stabilisées par la caséineDICKINSON, E; ROBERTS, T; ROBSON, E. W et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1984, Vol 17, Num 2, pp 107-110, issn 0023-6438Article

EINE EMPIRISCHE METHODE ZUR BESTIMMUNG DER EMULGIERFAEHIGKEIT VON PFLANZENLECITHINEN IN O/OMEGA -SYSTEMEN = UNE METHODE EMPIRIQUE POUR LA DETERMINATION DU POUVOIR EMULSIFIANT DES LECITHINES VEGETALES DANS LES SYSTEMES HUILE/EAUVON PARDUN H.1982; FETTE SEIFEN ANSTRICHM.; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1982; VOL. 84; NO 8; PP. 291-299; ABS. ENG; BIBL. 22 REF.Article

Etude des propriétés de filtration des émulsions inverses stabilisées par l'émulsifiant EC-2GLUSHCHENKO, V. N; ORLOV, G. A; MUSABIROV, M. KH et al.Neftânaâ i gazovaâ promyšlennost′ (Kiev. 1960). 1987, Num 2, pp 40-42, issn 0548-1414Article

  • Page / 169